Aanmelden en wachttijd

Ik ben alle lieve ouders/verzorgers die al bij mij in de praktijk zijn geweest dankbaar voor het supporteren van mijn manier van trauma verwerken. Jullie hebben mij zo gesteund in het opbouwen van de praktijk, mijn dank is GROOT!

De gemiddelde wachttijd tussen is  ongeveer 3 maanden. Wil je graag een energetische behandeling inboeken? Vul dan het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in. Alleen via dit aanmeldingsformulier kan je een energetische behandeling voor het (ex) prematuur kind inboeken bij praktijk Tante Mijn. Wij reageren niet op aanmeldingen van kinderen die niet prematuur zijn geboren. Helaas krijgen wij nog dagelijks aanmeldingen binnen van volledig voldragen, 40 weken zwangerschappen. Mijn praktijk is volledig gericht op kinderen die te vroeg zijn geboren…ik richt mij volledig op prematuur geboren kinderen!

Mocht de situatie van je kind zo zorgelijk zijn dat de wachttijd niet te overbruggen is, denk aan o.a. extreme somberheid, complete slapeloosheid, zelfpijniging en/of doodswens, dan vernemen wij dat graag. Noem het woord “acuut” in je hulpvraag, zodat wij hier op kunnen selecteren. (Ik behandel ook pasgeboren baby’s).

Mijn collega Matthijs neemt telefonisch contact op voor een intakegesprek. Bij het invullen van het aanmeldingsformulier geef je toestemming dat hij je in de toekomst mag bellen. Het telefonische intakegesprek is voor mij de ideale voorbereiding voor de energetische behandeling. Zo kan ik mij tijdens het consult volledig richten op een gezellige en fijne sessie zonder dat wij alles nog moeten bespreken waar het kind bij is.

Alvast bedankt voor het aanmelden en tot snel,

Liefs, Tante Mijn

(Telefonische intakekosten + voorbereiding van de energetische behandeling, €60,-

Energetische behandeling €180,- per sessie,

Meestal zijn er maar een tot twee sessies nodig, in zeer uitzonderlijke gevallen 3 tot 4.

Het heeft mijn voorkeur dat de 1e sessie met de moeder is, want zij heeft de zwangerschap en bevalling gedaan. Het is voor de moeder intens verdrietig dat de zwangerschap vroegtijdig is voldaan: dit geeft vaak een gevoel van falen en schuld. Tijdens de behandeling werk ik daarom ook aan de hechting tussen het kind en de ouders.

De 2e sessie is op lange afstand. Het fijne aan een energetische behandeling op afstand is dat jullie in jullie fijne eigen huis kunnen blijven, terwijl ik werk vanuit de praktijk. Het is eigenlijk hetzelfde als het kindje bij mij op de behandel tafel zou liggen. Op deze manier kan ik gewoon werken, afgestemd alleen op het kind, maar dan op afstand. Het is zo mooi en vooral ook handig dat het kan!

Mocht er nog een 3e sessie nodig zijn? Dan plannen wij dit in overleg in de praktijk of op afstand in.

Aanmeldingsformulier

Ervaar je problemen tijdens het invullen van dit formulier? Stuur ons een bericht via Instagram om dit aan ons te laten weten. Alvast bedankt!

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!