Luister naar mijn ervaringen op Spotify

Prematuur tweeling, 31,5 week

Moeder Heddy vertelt in deze podcast over haar stressvolle zwangerschap, de geboorte van de tweeling en de heftige couveuse tijd. Maas en Rein zijn beiden bij mij in de praktijk geweest voor energetische sessies…ook dat bespreken wij tijdens deze podcast.

Het is een fijn, luchtig, eerlijk en liefdevol gesprek. Voor ouders/verzrogers een goede podcast om te luisteren ter voorbereiding op jullie eerste consult. Luistertijd: 45 minuten

Explosieve driftbuien

Samantha en Kim vertellen openhartig over de traumatische zwangerschap, geboorte en postnatale periode van hun lieve zoon Milo. Deze heftige en zeer frustrerende periode was de kern van zijn explosieve driftbuien. Luistertijd: 15 minuten

“Hij is veel vrijer geworden en accepteert dat wij even uit beeld zijn”

Onze zoon is prematuur en dysmatuur geboren. Oftewel hij heeft een rugzakje meegekregen wat zich onder andere uitte in een stukje verlatingsangst en zichzelf vertrouwd voelen met zichzelf als omgeving.
Dit uitte zich in het continu contact houden met ons, in paniek raken als hij ons uit het oog verloor en moeilijk zelf kunnen spelen.
Bij tante Mijn werd duidelijk dat hij als gevolg van een spoed bevalling het contact met zijn ouders moeilijk los kon laten en vertrouwen in zijn eigen zijn kon hebben. De emotionele connectie met zijn moeder was eigenlijk te vroeg verbroken.
Dankzij tante Mijn heeft hij meer vertrouwen in zichzelf als zelfstandig persoon gekregen en is de navelstreng iets meer doorgeknipt.
Ik vergeet vooral niet de fijne glimlach vol zelfvertrouwen die hij toonde toen ze met hem bezig was. Hij is veel vrijer geworden en accepteert dat wij even uit beeld zijn; als we het maar even aangeven.
Hij heeft nu een groter zelfbewustzijn en vertrouwen in zijn eigen ik en bewuster van zijn eigen lijf.
Maar soms mag de vrijheid die hij zichzelf heeft gegeven dankzij tante Mijn wel een tikkeltje minder;-)

Marco
“ik ging van non-believer naar echte fan van tante Mijn!”

Onze dochter van 6 is vanaf haar geboorte zeer alert, snel overprikkeld, heeft veel verlatingsangst, en heeft de eerste 4 jaar niet tot nauwelijks geslapen. Ze wilde niet meer naar school, kwam altijd zeer geladen thuis en was vaak verdrietig. Zoals ze zelf aangaf: “ik heb zoveel bubbeltjes in mijn hoofd”.

Pas bij Tante Mijn werd duidelijk hoeveel impact de zwangerschap en geboorte heeft gehad. Mijn vrouw kreeg helse pijn toen onze dochter 14 weken in haar buik zat. Helaas was er niks te zien op echo’s. Er werd een MRI gemaakt waaruit bleek dat haar baarmoeder om zijn eigen as gedraaid was. Ze werd geopereerd mét baby in de buik. Een groot gedeelte van de zwangerschap moest mijn vrouw helaas morfine gebruiken tegen de pijn. Uiteindelijk is mijn dochter eerder gehaald met een keizersnede – vanwege deze complexe voorgeschiedenis.

Tante Mijn was bij binnenkomst meteen heel duidelijk. Hier kan ik bij helpen. Ze stelde onze dochter gerust en ging aan de slag. Na de sessie heeft ze 24 uur geslapen en kwam er meteen veel rust. En na twee sessies gaf onze dochter aan: “ik heb nu veel vaker vlinders in mijn hoofd”. En ook ik ging van non-believer naar echte fan van tante Mijn!

Jasper, vader van meisje van 6
“Annemijn heeft ook de band tussen mij en mijn kinderen hersteld”

Tante Mijn heeft ons leven veranderd door de behandeling van onze premature tweeling.

Onze jongste zoon is levensloos en dysmatuur geboren en had daarna veel last van prikkels, boosheid, explosief gedrag en kon z’n emoties niet reguleren. Na 2 sessies heb ik een ander kind. Hij loopt de hele dag grappen te maken, is vrolijk, huilt als hij het moeilijk heeft (i.p.v. explosief gedrag) en laat zich troosten.

Zijn broer heeft ook veel medische behandelingen gehad en was heel afwijzend en “bokkig” richting mij. Na een sessie was dit veranderd van “mama niet lief” naar “mama lief, mama knuffels”. Annemijn heeft ook de band tussen mij en mijn kinderen hersteld. Want omdat er rust in huis kwam, kon ik ook langzaam opkrabbelen en hun moeilijke start achter mij laten.

Annemijn behandelt energetisch, maar is heel erg “down to earth”. Ze heeft een unieke combinatie van warmte, benaderbaar, zacht, vertrouwd aan de ene kant en aanpakken, veel energie, kracht, recht voor zijn raap aan de andere kant. Je voelt je meteen op je gemak bij haar, maar ze zal je altijd zeggen waar het op staat.

Verwacht dus geen “gezweef”, maar een hele concrete behandeling, waar je echt meteen effect van hebt. Ik gun elk prematuur kind een behandeling van tante Mijn ❤️

Noor, moeder van prematuur geboren tweeling