Ervaringen

 

“Ik had totaal niet verwacht dat ik er vanaf zou komen….maar toch is het gelukt!”

Ik heb een hele tijd last gehad van paniekaanvallen. Eigenlijk dacht ik dat het nooit meer goed zou komen en dat ik heel m’n leven last zou hebben van paniekaanvallen. Het hield mij tegen om bepaalde dingen te gaan doen met mijn vrienden…ik was bang dat er wat zou gebeuren. Maar gelukkig ben ik naar Annemijn toe gegaan. Ik had na de eerste behandeling direct minder last van paniekaanvallen en vervelende gedachtes. Nu ben ik voor 3 behandelingen geweest en heb ik geen paniekaanval meer gehad. 1 keer voelde ik paniek opkomen maar ik had mezelf snel onder controle. Ik heb bepaalde trucjes geleerd om er mee om te gaan als ik mij paniekerig voel. Ik had totaal niet verwacht dat ik er vanaf zou komen….maar toch is het gelukt! Ik voel mij nu beter en zelfverzekerd.

Wolf, 16 jaar“Na de eerste behandeling gaat het nu al zoveel beter en begint hij weer lekker tegendraads en plagerig te doen.”

‘Na één behandeling bij Annemijn is mijn zoon enorm opgeknapt. Hij is erg gevoelig en daardoor heeft hij soms last van angst en spanningsklachten en zelfs hyperventilatie. Na de eerste behandeling gaat het nu al zoveel beter en begint hij weer lekker tegendraads en plagerig te doen, zoals het hoort bij een echte puber ;-)’

Merel, moeder van Jack“Annemijn legt hem veel uit en geeft ook tips waar hij wat mee kan.”

Als moeder wil je dat het goed gaat met je kind. Het is belangrijk dat je dan zelf ook lekker in je vel zit, want kinderen voelen dat, ook al spreek je misschien niet alles uit.

Eerst ben ik zelf een paar maal bij Annemijn geweest om tijdens een periode van overspannenheid meer rust te ervaren (wat goed is gelukt omdat ik zelf die ontspanning nergens meer in kon vinden, maar wel bij Annemijn).

Mijn (puber) zoon is net zo gevoelig als ik en kan soms zijn opgehoopte spanning en emotie niet kwijt, zelfs niet met sporten. Hij is nu een paar keer geweest en ik zie echt een verschil. Alsof hij wat meer opgelucht is. Annemijn legt hem veel uit en geeft ook tips waar hij wat mee kan. Zo fijn voor hem om zonder echt te moeten praten, want dat doen pubers soms niet graag, zich toch lekkerder in zijn vel te voelen.’

Sophie, zoon 15 jaar“Ik kan wel janken zo leuk vond ik het.”

Zo’n fijne ruimte, voel me op een andere manier thuis. Je gedachten voelen zich thuis
bij Annemijn en het is de normaalste zaak van de wereld terwijl het voor andere mensen niet zo is. Zij begrijpt mij zoals ik ben.
Mijn hoofd voelt gewoon zoveel lichter…heerlijk! Ik kan wel janken zo leuk vond ik het. Echt heel heel heel erg bedankt wat een ervaring. Ik kom zeker nog wel een keertje terug. Ik vond het heel leuk dankjewel 🙏

Mack, 12 jaar“Zo kwam ik er echt achter hoe sterk ik eigenlijk ben, en hoe veel ik eigenlijk kan.”

‘Ik ben naar Annemijn gegaan omdat ik me soms verdrietig voelde. Ik wist meestal niet waar dit gevoel vandaan kwam. Ook kon ik erg veel in mijn hoofd zitten, en me over duizenden dingen zorgen maken. Annemijn heeft mij geholpen om mijn eigen gevoel beter te voelen. Om meer in mezelf te komen, en me meer te kunnen afscheiden van andere. Ze zei altijd dat we dit samen deden en dat vond ik erg fijn. Zo kwam ik er echt achter hoe sterk ik eigenlijk ben, en hoe veel ik eigenlijk kan. Ze heeft me heel erg geholpen in de periodes dat ik me niet goed voelde.’

Roos, 15 jaar


“Het is super fijn dat ik gewoon naar Annemijn kan gaan zonder alles te bespreken!”

Wat ik super chill vind is dat ik nu meer zelfverzekerd ben! Ik maak mij nu niet meer zo druk om wat andere mensen van mij vinden. En ik vind ‘t makkelijker om keuzes te maken. Het is super fijn dat ik gewoon naar Annemijn kan gaan zonder alles te bespreken! Want daar heb ik niet altijd zin in. Maar als ik iets wil bespreken kan dat altijd! Het is fijn dat Annemijn mij begrijpt en mij ziet zoals ik ben. Doordat Annemijn mij dingen uitlegt en voorbeelden geeft….zie ik nu in dat ik verder ben dan m’n leeftijdgenootjes. Ik weet nu beter wie ik ben…en dat is echt super fijn!

Tess, 16 jaar“Bijzonder.. Dat is het meest gebruikte woord tijdens de behandeling van Giulia bij Annemijn.”

Wat bijzonder, zei ik wel tientallen keren bij Annemijn. Hoe bijzonder om te zien dat je eigen dochter zo kan veranderen in zo’n korte periode. Wat intens om dit te mogen meemaken. Giulia is een meisje wat erg gevoelig is. Hoog sensitief wordt het ook wel genoemd. Na de eerste behandeling voelde Giulia zich al veel rustiger. Zij heeft last van angstaanvallen en faalangsten. Ook had ze vaak een verdrietig gevoel wat zij niet kon plaatsen. Na het weerzien van Annemijn voelde Giulia zich stabieler en begreep veel beter wat er eigenlijk aan de hand is met haar. Hoe fijn is dat dat je begrijpt waarom je je voelt zoals je voelt. Het is zo moeilijk om uit te leggen aan andere mensen wat je nu precies voelt. Vooral een meisje van bijna 12 jaar.

Ik ben bijzonder blij dat we terecht zijn gekomen bij Annemijn. Dankbaar.

Michele, Moeder van Giulia (12 jaar)“Wij zien nu een heel ander kind thuis. Zo fijn voor hem!”

‘Dan kom je op het punt als ouders, dat je denkt er spelen dingen in het hoofd en lichaam van ons kind..want dat merk je aan alles. Alleen kan hij zichzelf niet helpen. Voor mij als moeder was het ook te “diep”, en juist op dat punt kwam Annemijn op ons pad met een reden! Mijn kind en ik gingen naar Annemijn toe. Wat een heerlijke open ontvangst. Kind gelijk op zijn gemak. En ik als mama liet alles gebeuren…. er gebeurde zoveel alles was puur en ongedwongen.

Wij zien nu een heel ander kind thuis zo fijn voor hem!

Nu een week later vroeg ik aan de juf op school hoe het gaat, ze vertelde dat er zoveel rust en ontspannen sfeer om hem heen hangt.

Ik gun dit iedereen! Zo mooi dankbaar voor deze reis bij Annemijn ❤’

Femke, zoon 10 jaar“Nu weet ik beter hoe ik in het leven wil staan!”

Omdat ik niet zo lekker in vel zat heb ik aan m’n ouders gevraagd of ik naar Annemijn mocht!?
Ondanks dat ik niet goed wist wat ik moest verwachten leek het mij wel een goed idee om een afspraak te maken.

Gelukkig voelde ik na de eerste behandeling mij minder somber, meer rust in mijn hoofd en voelde ik meer blijdschap. Ik had niet verwacht dat ik mij direct vrolijker zou voelen maar toch is het gelukt:-)

Ik vind het prettig dat wij altijd even nog wat nakletsen want ik level met Annemijn…en op die manier voel ik mij begrepen en worden mijn gevoelens erkent. Nu weet ik beter hoe ik in het leven wil staan! Ik voel mij echt vrolijker en heb geleerd hoe ik dingen meer positiever kan zien.

Cato, 17 jaar“Ik wist mij soms geen raad met de woede aanvallen van mijn eigen zoontje.”

Toen ik met Ishak bij Annemijn kwam had hij last van woede aanvallen, hij trok aan mijn haren, sloeg mij en gooide spullen kapot op de grond. Ik wist mij soms geen raad met de woede aanvallen van mijn eigen zoontje. Na twee behandelingen met Ishak en 1 behandeling met mij, merk ik echt een groot verschil! Het gedrag van Ishak is aanzienlijk verbeterd. Ik krijg steeds meer goede verhalen van o.a de juf en bijvoorbeeld de logopedist. Het gaat nu heel goed gaat met hem. In de klas kan hij nu wel rustig stil zitten en de les volgen. Ook thuis Is Ishak veel vrolijker! Wij hebben weer fijn contact samen. Nogmaals bedankt voor je wonderwerk😄 Ik gun dit echt iedere ouder om mee te maken!

Moeder Ishak


 


Wil je ook je ervaring delen?